Colegio de la Milagrosa iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Milagrosa Koleji Uygulama Genel Bakışı

Colegio de la Milagrosa, yüz on bir yıl önce Aziz Vincent de Paul'un Şefkat Kızları tarafından kurulan zengin dini geçmişi olan bir eğitim kurumudur. Kurum, öğrencileri sivil ve ahlaki ilkelerle yetiştirmeye büyük önem verir, onları topluma bilgilerini katkıda bulunabilecek şekilde yetiştirir. Amacı, öğrencileri saygılı vatandaşlar ve mükemmeliyet için çaba gösteren bağlı Hristiyanlar haline getirmektir. Mobil uygulama, öğrencilere, velilere ve personele hitap eden kurumun hizmetleri, takvimi, mesajları ve daha fazlasına erişim sağlar.

Colegio de la Milagrosa uygulamasını indirerek kurumun sunduğu imkanlar hakkında bilgi sahibi olun ve toplumla bağlantıda kalın.

Program diğer dillerde mevcuttur

Colegio de la Milagrosa iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.3.9

(0)
  • Güvenlik Durumu

Colegio de la Milagrosa hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Colegio de la Milagrosa denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.